Een woordje over mezelf

Jeroen Rotty

Deze jongeman draagt al 28 jaar dezelfde naam: Jeroen Rotty. Hij speelt sinds kleins af aan met computers én vertoeft al jaren op het wereldwijde web. In zijn tienerjaren maakte hij zijn eerste websites, toen nog zonder schaamte met behulp van (i)frames en tabellen. Toen hij enkele jaren geleden, na enkele andere platformen te hebben geprobeerd, WordPress ontdekte, was hij meteen verkocht.

Maar nu genoeg in 3de persoon neergepend. Na enkele jaren als PC technieker aan het werk te zijn wou ik een nieuwe weg inslaan. Ik startte mijn eigen bedrijf JerrixIT, waarbij ik in hoofdzaak websites ontwikkel, host en onderhoud. Vanaf start tot oplevering en doorontwikkeling. Eerlijk advies aan een eerlijk tarief. Ik verzorg ook online marketingadvies, zoals online adverteren of mailcampagnes. Kortom, om je onderneming, organisatie of evenement online in de verf te zetten, ben je bij mij aan het goede adres.

Daarnaast startte ik ook deze blog waarbij ik mijn eigen visie, ervaringen en adviezen deel met enerzijds mijn klanten, maar vooral ook aan het wereldwijde web. Ik neem zelf deel aan de bruisende WordPress Community, zelf een steentje bijdragen aan dit opensource project leidde me al tot in Belgrado (Servië) & Brighton (Verenigd Koninkrijk).

Ik startte ook een WordPress Meetup groep in mijn thuisstad Ieper en probeer zo veel mogelijk WordPress conferenties bij te wonen. Veel van m’n dagen staan dus in het teken van het superleuke WordPress! Die van jou ook? Stuur me gerust eens een bericht.

Groet,
Jeroen