Volunteer WordCamp Brighton

Deze jongeman draagt al 27 jaar dezelfde naam: Jeroen Rotty. Hij speelt sinds kleins af aan met computers én vertoeft al jaren op het wereldwijde web. In zijn tienerjaren maakte hij zijn eerste websites, toen nog zonder schaamte met behulp van frames en tabellen. Toen hij enkele jaren geleden, na enkele andere platformen te hebben geprobeerd, WordPress ontdekte, was hij meteen verkocht.

Maar nu genoeg in 3de persoon neergepend, want dat is niet zo plezant. Na enkele jaren als technieker aan het werk te zijn wou ik een nieuwe weg inslaan. Ik startte mijn eigen bedrijf JerrixIT, waarbij ik in hoofdzaak WordPress websites bouw, host en onderhoud. Ik zorg voor alle technische ondersteuning, optimalisaties en passend advies voor al mijn lieve klanten. Tevens verzorg ik ook online marketingadvies. Kortom, voor online diensten zit je bij mij goed.

Daarnaast startte ik ook deze leuke blog waarbij ik mijn eigen visie, ervaringen en adviezen deel met enerzijds mijn klanten, maar vooral ook aan het wereldwijde web. Ik neem zelf deel aan de bruisende WordPress Community, zelf een steentje bijdragen aan dit opensource project leidde me al tot in Belgrado (Servië) & Brighton (Verenigd Koninkrijk).

Ik startte ook recent een WordPress Meetup groep in m’n eigen stad Ieper. Op 22 juni 2017 was de eerste meetup gepland. Veel van m’n dagen staan dus in het teken van het superleuke WordPress! Die van jou ook?

Groet,
Jeroen