Deze jongeman draagt al 26 jaar dezelfde naam: Jeroen Rotty. Hij speelt sinds kleins af aan met computers én vertoeft al jaren op het web. In zijn tienerjaren maakte hij zijn eerste websites, toen nog zonder schaamte met behulp van framesets en tabellen. Toen hij enkele jaren geleden WordPress ontdekte, was hij meteen verkocht.

 

Maar nu genoeg in 3de persoon neergepend, want dat is niet zo vanzelfsprekend. Na enkele jaren als technieker wou ik een nieuwe uitdaging aangaan. Ik startte mijn eigen bedrijf JerrixIT, waarbij ik in hoofdzaak WordPress websites ontwikkel en onderhoud. Ik zorg voor ondersteuning, optimalisatie en passend advies voor mijn klanten. Tevens verzorg ik hostingsdiensten en adviseer ik op vlak van internet marketing.

Daarnaast startte ik ook deze leuke blog waarbij ik mijn eigen visie, ervaringen en adviezen deel met enerzijds mijn klanten, maar vooral ook aan het wereldwijde web. Ik neem ook zelf deel aan de bruisende WordPress Community, zelf mee werken aan de Belgische vertaling was een leuke aanvulling aan m’n kennis. Zo nu en dan neem ik ook graag een WordCamp mee.

Ik startte ook recent een eigen WordPress Meetup groep in m’n eigen stad Ieper. Op 22 juni 2017 was de eerste meetup gepland. Veel van m’n dagen staan dus in het teken van het superleuke WordPress! Die van jou ook?

Jeroen